Merita sa folosim casti fara fir?

Merita sa folosim casti fara fir?

0 Shares
0
0
0

Castile fara fir devin cele mai populare dupa casti, nu doar pentru ca sunt la moda, ci pentru ca sunt mult mai convenabil de utilizat decat castile cu fir sau cu casti mari precum cele purtate de catre dj.

S-au dus vremurile in care te luptai sa desfaci castile cu fir si sa rupi accidental firul castilor tale pentru urechi. In afara de aceasta, sunt perfecte pentru orice fel de activitate in interior si in aer liber – antrenament, inot etc.

La fel ca orice alt obiect gadget si accesoriu, chiar si cu avantajele lor, castile au si deficientele lor. In acest articol, vom discuta despre avantajele lor, dar ne vom concentra mai mult pe dezavantajele lor si daca ar trebui sa le cumparati.

Avantajele castilor fara fir

Castile iti ofera acel confort

Un lucru bun care vine la pachet cu o casca fara fir este fara doar si poate natura wireless. Fara a avea de a face cu firele, este foarte confortabil de utilizat o casca fara fir. Cu castile cu fir, este aproape imposibil sa te angajezi in alte activitati fara a fi nevoie sa te lupti cu firele.

Dar cu castile fara fir, s-ar putea sa uitati ca le aveti la un moment dat. De asemenea, nu sunt atat de grele si se aseaza bine in ureche.

Miscare libera

Castile va ofera libertatea de a va deplasa fara a fi nevoie sa mergeti impreuna cu telefonul sau cu orice dispozitiv la care sunteti conectat. Cu o casti cu fir, sunteti blocat cu telefonul. In functie de tehnologia Bluetooth utilizata de producatorul castilor, puteti obtine o distanta de 40 metri inainte ca, castile sa fie deconectate de la telefon.

Dezavantaje ale castilor fara fir

L-ati putea pierde cu usurinta

Deoarece sunt intr-adevar mici, ar putea fi o sarcina descurajanta sa le cautati atunci cand lipsesc de pe birou. Au si dezavantajul de a nu avea fir, care in aceasta situatie ar fi fost util deoarece fiind foarte lung, ar fi fost usor de observat.

Sunt destul de scumpe

In medie, o casca sau un set de casti cu fir nu ar trebui sa costa multi bani. Dar castile high-end sunt prea scumpe. Luati de exemplu renumitele casti Apple Airpods si castile wireless pentru cele mai noi gadgeturi din gama Samsung Galaxy S.

Desi exista marci mai ieftine, acestea nu ofera calitati excelente (in special sunet si baterie) pentru pretul lor, deci veti dori accesorii originale, iar pretul acestora va fi unul foarte mare.

Incarcare regulata

Spre deosebire de castile cu fir pe care trebuie doar sa le conectati la telefon si sunt gata de utilizare, castile sunt alimentate de la baterii si necesita reincarcare constanta. Acesta este un dezavantaj major al castilor; cand aveti o baterie descarcata, nu le mai puteti utiliza pana cand le puneti la reincarcat.

Bateria se deterioreaza in timp

La fel ca smartphone-urile si orice alt dispozitiv alimentat de la baterie, durata de viata a bateriei castilor scade semnificativ – in functie de cat de des si cat timp au fost utilizate. Cand bateriile din aceste casti nu sunt capabile sa economiseasca cata energie ar trebui, ar putea fi nevoie sa le inlocuiti cu alte casti fara fir noi.

Ar trebui sa cumpar casti fara fir?

Cu siguranta fiecare isi cunoaste bugetul si necesitatile. Castile sunt perfecte pentru cei care sunt implicati in activitati sportive, pentru ca le ofera acea flexibilitate; dar si pentru cei care doresc accesorii fara fir. Atunci cand vreti sa cumparati casti fara fir, faceti acest lucru daca va permite bugetul sa cumparati doar casti originale, de la producatorul telefonului pe care il detineti.

0 Shares
You May Also Like