Tipuri de dresuri si caracteristicile lor

Tipuri de dresuri si caracteristicile lor

0 Shares
0
0
0

Exista variatii in constructia dresurilor, cum ar fi dresurile foarte subtiri. Ciorapii pot fi compusi din alte materiale, cum ar fi matasea, bumbacul sau lana.

Ciorapii sunt disponibili intr-o gama larga de stiluri populare. Stralucirea imbracamintei, exprimata ca “deni” / “dtex” numeric, variaza de la trei (extrem de rare, foarte subtiri, abia vizibile) pana la 15 (invelis standard), 30 (semi-opac) .

Pantyhose-ul  pana la talie este pur si simplu, cu portiunea de dres avand aceeasi grosime si culoare ca portiunea piciorului si sunt concepute pentru a fi utilizate cu rochite scurte, miniskirts, pantaloni subtiri sau lenjerie. Adesea, dresul lung va fi intarit de-a lungul si de fiecare parte a cusaturii.

Dresurile cu deschidere la picioare, uneori cunoscute sub denumirea de stramp fara picior, nu au calcai. In schimb, exista o deschidere pentru activitati de igiena sau sexuala-fetisism. Iti recomandam sa incerci dresurile din magazin Meia. In cazul unui singur panou, exista doua cusaturi in locul celor obisnuite, cu o singura cusatura pe partea opusa; cu gauri dublu-panou, exista doua cusaturi pe fiecare parte.

Spre deosebire de bumbac, nailonul nu este un material absorbant. Ca rezultat, transpiratia este mai probabil sa ramana in contact cu picioarele si zona genitala, incurajand astfel cresterea bacteriana si mirosul asociat. Unele produse de galanterie contin argint pentru a preveni mirosul si transpiratia picioarelor, ceea ce face ca purtarea ciorapilor sa fie o experienta mai placuta. Purtarea ciorapilor si a dresurilor de matase din fibre naturale este un alt mijloc de reducere a transpiratiei.

Unele femei nu poarta chilot pentru motive de mediu, observand ca de obicei nu pot fi reciclate, iar dresul de nailon nu este biodegradabil.

Acest lucru a fost cazul, dar in Marea Britanie, autoritatile locale accepta produse textile curate si uscate, impreuna cu alte materiale reciclabile. Acest lucru se intampla atat la centrele de reciclare, cat si la colectiile de bordura. Textilele (inclusiv pantalonii, ciorapii si strampii), care nu pot fi repuse in uz, sunt reciclate si transformate in lucruri precum pasla. Exista mai multe site-uri internet care explica modalitatile de reutilizare a dresurilor (incalcit sau altfel).

Ciorapii au fost criticati pentru faptul ca sunt subtiri, deoarece tesatura subtire tricotata este predispusa la rupere sau la rupere (sau “destramare”). Utilizatorul poate provoca gaura prin prinderea degetelor in tesatura atunci cand furtunul este pus, prin prinderea pe o suprafata aspra ca un colt al unui birou sau intr-o masina si prin numeroase alte riscuri. Unele femei aplica lacuri de unghii transparente sau spray de par pentru a preveni destramarea.

Dresurile sunt o haina  apropiata a picioarelor, care acopera corpul purtatorului de la talie pana la picioare.

Dresul pentru fusta este considerat a fi o imbracaminte a femeii / fetei, a aparut in anii 1960 ca o alternativa convenabila la ciorapi.  Dresul a ramas o alternativa la ciorapi si colantu. De asemenea, ele inlocuiesc treptat jartierele. Ciorapii sunt de obicei facuti din nailon sau tesaturi amestecate cu nailon. Ei sunt conceputi pentru a fi atractivi in aspect.

0 Shares
You May Also Like