Cum sa cumperi cei mai buni ochelari

0 Shares
0
0
0

Asigurati-va ca se potrivesc ochelarii. Ia timp pentru a regla cureaua pe cap. Daca cureaua este greu de reglat sau daca catarama nu ramane in ajustare, treceti mai departe.

Asigurati-va ca acestea se vor potrivi cu sau fara casca. Chiar daca nu o utilizati acum, puteti sa o faceti in viitor.

Unele stiluri au catarame mai moi, mai flexibile, care nu  vor sapa in scalpul tau. Benzile mai largi sunt mai confortabile decat cele mai inguste.

Si insertiile de spuma pastreaza vantul, gheata si murdaria. Spuma ar trebui sa fie suficient de groasa pentru a va ajuta sa va amortizati fata daca cadeti, dar nu atat de densa incat incurajeaza incetosarea. Agentul de vanzari ar trebui sa va poata ajuta sa faceti aceasta judecata.

Daca aveti pometi inalti si / sau un pod superficial al ramelor, luati in considerare  ochelari de protectie care sunt desemnati “cu potrivita asiatica”. Producatorii produc, de asemenea, mai multe ochelari de protectie pentru fetele inguste si foarte largi.

Daca purtati ochelari, asigurati-va ca ochelarii se vor potrivi peste ele. Unii ochelari sunt proiectati doar pentru acest lucru. Si multe magazine optice, in special cele din apropierea zonelor de schi, vor alcatui insertii de prescriptie pentru ochelari de protectie, deci nu veti avea nevoie de ochelari. Va recomandam Lensa.

Ochelarii de soare in forma de oglinda si ochelarii de schi nu pot accepta intotdeauna lentile de prescriptie datorita curburii extreme a cadrului. Un optician va sti care cadre sunt potrivite pe baza de prescriptie medicala si le va putea comanda pentru dvs.

Cautati caracteristici anti-incetosare. Alegeti ochelari de protectie cu lentile duble care descurajeaza formarea condensului atunci cand aerul cald al respiratiei dumneavoastra vine in contact cu lentilele reci. Invelisul anti-ceata in interiorul ochelarilor ajuta, in timp ce gurile de ventilare de-a lungul laturilor, de sus si de jos, sa elibereze aerul cald din interiorul ochelarilor.

Ventilele mai mari au tendinta de a face acest lucru mai bine decat orificiile inguste sau gaurile mici de aerisire. Dar dezavantajul fanilor  este ca fata  se va raci intr-un climat mai aspru.

Cel putin doi producatori au ochelari de protectie cu ventilatoare mici; trece aerul printr-un set de orificii si il trimit printr-un alt set. Fanii sunt usori, desi nu necesita o baterie AAA. Suna merita sa incercati daca fumatul este o problema mare pentru dvs.

Asigurati prioritate sigurantei. Cele mai multe ochelari de soare si ochelari de soare realizati pentru sporturile de iarna in miscare rapida au lentile de policarbonat; acest material este mult mai rezistent la impact decat plasticul obisnuit. Daca aveti insertii de prescriptie, veti dori ca acestea sa fie si din policarbonat.

De asemenea, cu cat este mai flexibil cadrul si obiectivul, cu atat este mai putin probabil ca obiectivul sa se rupa sau sa iasa intr-o cadere proasta. Insertiile de spuma la toate punctele de impact sunt importante. Unii producatori folosesc acum lentile polare.

Pentru ochelari de soare, cautati policarbonat sau alte materiale rezistente la impact, mai degraba decat metale. Castile si capacele din cauciuc reglabile ii vor mentine mai bine atunci cand suportati lovituri si ar putea fi mai confortabile decat cele din plastic dur care nu se ajusteaza.

0 Shares
You May Also Like