Cum sa organizezi cel mai bun brunch din viata ta?

Cum sa organizezi cel mai bun brunch din viata ta?

0 Shares
0
0
0

Brunch-ul este perfect pentru intalniri mici, precum si pentru ocazii speciale, deoarece poate fi pregatit intr-o versiune chic sau casual. De asemenea, poate fi servit la momentul care ni se potriveste cel mai bine: poate fi dimineata asa cum ne dicteaza traditia, dar si dupa-amiaza pentru o receptie in casa deschisa.

Pentru 4 pana la 6 persoane: Adultii consuma de obicei doua sau trei bauturi calde fiecare si un pahar de apa sau suc. Adaugati un produs de patiserie sau alte alimente similare per persoana, plus cateva unitati suplimentare. Serviti aproximativ 125g (1/2 ceasca) de fructe per oaspete sau oferiti o salata verde mare. Pregatiti un curs principal hranitor suficient pentru patru pana la sase persoane. Desertul: paharele de iaurt constituie o alegere pentru o masa mai aerisita, sau daca doriti ceva mai consitent de tipul unui cremsnit pret potrivit si gustos, nu ezitati in a lua aceasta alegere.

Pentru 8 pana la 10 persoane: Calculati doua sau trei bauturi calde de persoana si puneti pahare de apa si suc pe masa. Serviti o duzina de produse de patiserie, rulouri sau briose, doua salate (fructe, verdeturi, sau ambele) si un fel principal foarte mare sau doua mai mici, cu un acompaniament de slanina, carnati, mezeluri sau branzeturi (numarati trei bucati de persoana). Depinde de dumneavoastra daca servesti desert, optati pentru simplitate cu un tort de cafea sau altceva similar.

Creeaza un meniu memorabil

Deoarece brunch-ul poate aduce impreuna o mare varietate de feluri de mancare, este usor sa oferiti prea multe optiuni. Primul pas este de a selecta feluri de mancare care merg bine impreuna. Acestea vor fi ghidurile tale in planificare.

Arome: Urmareste echilibrul dintre dulce si sarat – daca faci vafe de cartofi dulci, serveste-le cu somon afumat, crema de branza si fructe feliate. Gatiti feluri de mancare usor picante, in avans si lasati oaspetii dumneavoastra sa ajusteze gustul prin plasarea unei sticle de sos fierbinte pe masa.

Texturi: Ofera texturi contrastante. Serviti o cafea latte cremoasa cu alune alaturi de produse de patiserie aurii sau oferiti boluri de nuci prajite cu struguri proaspeti drept gustari.

Temperaturi: Oferirea unei varietati de mancaruri calde si reci este interesanta; de asemenea, va va permite sa nu stati in bucatarie de la inceput pana la sfarsit. Incepeti (sau terminati) un brunch fierbinte cu Verrine proaspete si crocante cu iaurt, ciocolata si fructe de padure. Un sfat de siguranta: pastrati alimentele calde la caldura si pe cele reci la racoare. Alimentele precum somonul afumat, carnea deli si dip-urile ar trebui aruncate daca au petrecut mai mult de doua ore la temperatura camerei.

Ora: Alegeti un singur articol pe care sa-l pregatiti in ultimul moment, cum ar fi o cafea speciala latte, pe care o puteti face atunci cand oaspetii sosesc. Cautati retete pe care sa le pregatiti in avans si asamblati majoritatea felurilor de mancare cu o zi inainte. Completati meniul cu alimente proaspete gata de servire.

Brunch-ul necesita o buna organizare si pregatire in avans si pentru a fi un brunch perfect trebuie sa luati in considerare multitudinea de factori enumerati in acest articol. Pentru a duce la bun sfarsit un brunch deosebit, asa cum vedeti in filme, va recomandam sa treceti toti acesti factori in lista dumneavoastra de organizare.

0 Shares
You May Also Like