Inelul-de-argint-de-la-legenda-la-bijuterie-unicat

Inelul de argint, de la legenda la bijuterie unicat

0 Shares
0
0
0

De la personaje legendare precum Frodo din ”Stapanul Inelelor” si pana la domni si domnite din vremea noastra, inelul si-a gasit in permanenta loc pe mainile oamenilor.

Nici nu e de mirare avand in vedere cat de versatil e acest obiect de podoaba, realizat din argint sau alte metale si aliaje valoroase, cu sau fara pietre semipretioase, in stiluri ce iau ochii prin extravaganta sau, dimpotriva, impresioneaza prin simplitatea lor rafinata.

Destinat in egala masura barbatilor si femeilor, gandit ca bijuterie decorativa sau ca simbol al legaturii dintre doua inimi,  inelul nu este nici pe departe o raritate. Ceea ce nu il impiedica, insa, sa fie, de fiecare data, o bijuterie cu totul deosebita.

Astfel, cand un bijutier isi investeste timpul si maiestria in realizarea unui superb inel de argint unicat, rezultatul reflecta in egala masura spiritul creatorului si stilul celui sau celei care il poarta.

Istoria ne invata ca bijuteriile, desi preferate in mare masura de femei, nu sunt exclusiv apanajul acestora.

Din contra, cu cat un barbat este mai rafinat, cu atat el va sti sa aleaga mai atent bijuteriile care sa ii puna in valoare stilul si sa i-l desavarseasca. Iar daca barbatii poarta si ei lantisoare sau bratari, nimic nu se compara cu impactul pe care il poate avea un inel, cu atat mai mult unul care nu se regaseste la nimeni altcineva, cu alte cuvinte un inel de argint unicat.

Sa nu uitam ca mana pe care o intinde un barbat la primul contact cu o alta persoana e cartea sa de vizita, iar silueta delicata a unui inel de argint transmite un mesaj subtil de eleganta si bun gust.

Atribute care, fara indoiala, se regasesc in toate bijuteriile de argint oferite de magazinul Metaphora, indiferent daca este vorba de inele, pandantive, bratari sau orice alte articole.

Femeile, insa, raman cele care se pot bucura cel mai mult de oferta diversificata de inele de argint a magazinului.

Fara indoiala pentru ele va fi o adevarata placere sa rasfoiasca virtual raftul de produse, bijuterii de argint incarcate fiecare de semnificatii si istorii proprii, unice precum cele care vor ajunge sa le poarte.

Practic, fiecare inel de argint din magazinul Metaphora ajunge, odata pus pe deget, sa sopteasca o poveste cu parfumuri exotice, evocand taramuri scaldate in soare ce pare sa nu mai apuna niciodata – cum este cazul inelului soare Amon, din India – fermecatoare credinte pagane – precum inelul anti deochi din Thailanda, sau fiinte coborate direct din basme – precum inelul cu capete de dragon.

Un loc aparte intre inelele de argint unicat il ocupa cele tip verigheta, care vin sa celebreze si sa afirme in fata lumii intregi o legatura sufleteasca indestructibila, marcand, in momentul in care sunt puse pentru prima data pe degete, prima pagina dintr-o noua poveste, construita in doi.

Pentru cei care doresc sa isi exprime iubirea in limbajul bogat si rafinat al bijuteriilor, magazinul Metaphora are o oferta generoasa de inele de argint unicat, astfel incat fiecare sa isi poata gasi bijuteria care i se potriveste perfect.

0 Shares
You May Also Like