Putem-elimina-durerea-din-timpul-ritualului-de-epilare

Putem elimina durerea din timpul ritualului de epilare ?

0 Shares
0
0
0

O intrebare la care majoritatea femeilor nu au un raspuns , mai ales daca utilizeaza epilarea cu ceara. Desi acesta pare sa fie cea mai utilizata si mai eficieta metoda de indepartare a parului nedorit de pe corp este considerata si una dintre cele mai dureroase .

Da , durerea poate fi diminuata sau chiar eliminata daca puneti in aplicare cateva trucuri si daca utilizati produse profresionale de la BellaEpil , produse testate dermatologic de cea mai buna calitate la un pret imbatabil .

www.bellaepil.com este un magazin online specializat in comercializarea produselor de ingrijire a corpului si pentru epilat . Gama de produse pentru epilat contine diferite tipuri de ceara , incalzitor ceara , hartie pentru epilat si uleiuri hidratante dupa epilat .

Incalzitorul de ceara asigura o temperatura optima pentru ca ceara sa actioneze in cele mai bune conditii si sa protejeze pielea dumneavoastra . Pentru mai multe informatii despre acest aparat va invit sa accesati Epilat.com .

Produsele BellaEpil sunt special create pentru femeile care doresc sa aiba propriul salon profesionist de epilare chiar la ele acasa .

Dupa cum va spuneam , mai sus , durerea pricinuita de epilarea cu ceara nu va mai fi o problema daca respectati urmatoarele trucuri .

Specialistii va recomanda sa utilizati o crema care amorteste pielea cu cateva minute inainte de a aplica ceara . Acesta crema este comercializata in magazinele de profil . Este indicata utilizarea unei astfel de creme mai ales pentru zonele sensibile , precum axila , zona inghinala , pieptul dar si zona fetei .

Deasemenea puteti sa va administrati un calmant cu aproximativ 40 de minute inainte de inceperea ritualului , astfel durerea va fi neutralizata . Ibuprofenul sau aspirina par sa fie cele mai bune alegeri .

Un truc la fel de eficient este utilizarea unui scrub pentru corp . Acest scrub este destinat special pentru corp , nu este indicata utilizarea lui pe fata . Te ajuta sa elimini celulele moarte si foliculele de par pentru ca firele sa fie mai usor de smuls , eliminand astfel durerea .

Tigara , cofeina , alcoolul va pot intensifica durerea in timpul ritualului de epilare deoarece produc aciditate . Reducand acesta aciditate reduceti si durerea , astfel ca este recomandat ca inainte cu aproximativ 20 de minute de inceperea epilarii sa va administrati o pastila de reducere a aciditatii . Tigara , cofeina si alcoolul cresc semnificativ gradul de sensibilitate a pielii .

In timpul epilarii este important sa va mentineti corpul relaxat , sa nu va agitati , respirati adanc si totul va fi bine .

Niciodata sa nu utilizati gheata pentru a amorti pielea in timpul procesului de epilare . Aplicarea unei bucati de gheata nu va conduce decat la strangerea porilor pe cand noi avem nevoie ca acestia sa fie larg deschisi pentru ca firele sa poata fi smulse mai usor .

Daca la nivelul pielii observati arsuri provocate de soare , iritatii , alunite , cosuri , taieturi sau orice ale rani nu este recomandat sa va epilati deoarece va supuneti unor riscuri majore de aparitie a unor infectii serioase .

Si nu uitati sa respectati toate regilile de igiena si sa consumati mai multa apa pentru ca hidrateaza corpul si pielea .

Sper ca acest articol sa fie pe placul dumneavoastra si sa va ajute in realizarea unui ritual de epilare eficient si fara durere .

0 Shares
You May Also Like