Scump-inseamna-si-potrivit

Scump inseamna si potrivit!?

0 Shares
0
0
0

Cadourile, oh, ce tortura pot reprezenta atunci cand tu esti cel care trebuie sa le ofere. Dupa parerea mea, orice cadou trebuie sa fie oferit strict in functie de gusturile femeii de langa tine, sa conteze doar ceea ce ii place ei si doar gama de obiecte cu care s-ar putea identifica.

Consider ca degeaba investesti intr-o bijuterie de aur, cu pietre extrem de frumoase, pretisoase si deosebite, daca ea este genul de persoana care iubeste excursiile, este o fire aventuriera si nu se identifica su purtatul unor astfel de obiecte.

Uneori diverse idei de cadouri femei ieftine pot fi mult mai utile si mai potrivite decat cele scumpe care necesita o atentie deosebita atat din partea ta ca barbat cat si din partea ei.

Chiar daca tu iti doresti pentru femeia draga tot ceea ce este mai bun, uneori scump si rafinat nu inseamna si potrivit.

Exista femei independente, firi hotarate, dominatoare care isi doresc sa se poata descurca intotdeauna in orice situatie fara ajutor, care spera la o cariera in cadrul careia sa isi poata oferi singura tot ceea ce isi doreste. Pentru astfel de firi, cadourile extravagante si scumpe nu vor fi neaparat potrivite, cu siguranta ar aprecia mai mult un gest romantic, o atentie deosebita acordata ei, fata de un cadou pe care ar fi putut sa il cumpere si singura pe propriile puteri.

Totodata, daca langa tine ai o femeie care este pasionata de fashion,  de trendurile actuale si de tot ce tine de acest domeniu, poti alege sa ii oferi un voucher pentru a avea chiar ea sansa sa isi aleaga cadoul. Exista riscul sa ii cumperi un obiect vestimentar care sa nu o caracterizeze in ciuda pasiunii sale pentru moda.

Sunt momente in care obiectul ales de tine pentru cadou i se potrivrste de minute femeii de langa tine, insa este un obiect ce implica alte cheltuieli ulterioare, pe care in mod evident nu le vei suporta tot tu si pe care poate ea nu le avea incluse in plan insa acum este obligata sa le achite daca doreste sa foloseasca produsul. Intreaba intotdeauna pe cineva apropiat in cazul in care faci un astfel de cadou.

Este cel mai bun si sigur mod de a te asigura ca ea ar fi de acord sa isi cumpere acel lucru si sa suporte  financiar mai departe tot ceea ce implica, insa timpul si conjuncturile nu au permis sa il detina pana la momentul actual.

De asemenea, sa ii faci un cadou scump iubitei tale este un gest extrem de apreciat si cu siguranta cadoul ar avea efectul wow insa, nu uita,  la un moment dat si ea va trebui sa iti cumpere tie un cadou, iar costul automat ar trebui sa se apropie de cel al cadoului pe care ea l-a primit.

Acest lucru o poate pune intr-o situatie stanjenitoare deoarece poate momentul in care va trebui sa se revanseze nu va fi unul care sa o suprinda in cea mai buna perioada financiara. De aceea, atunci cand oferiti un cadou scump este recomandat sa mentionati ca ati decis sa oferiti cadoul pentru ca ea merita acest lucru si sa lasati clar sa se inteleaga faptul ca placerea a fost de partea voastra si ca nu este nevoie sa se revanseze la acelasi nivel, subliniind ideea ca iubirea si atentia ei sunt  nepretuite si ca se ,, revanseaza” practic in fiecare zi.

0 Shares
You May Also Like