Trei avantaje ale magazinelor de haine online

0 Shares
0
0
0

In acest articol va vom prezenta cateva motive pentru care cumparatul online este mai avantajos decat cel traditional. In primul rand numarul romanilor care aleg sa cumpere online a crescut considerabil in ultimii ani. Acest lucru se datoreaza initial faptului ca insusi accesul la internet este mult mai ieftin si economiei de timp si de bani pe care cumparatul online ti-o pune la dispozitie.

Asadar, unul dintre avantajele mai minore dar demne de luat in considerare este faptul ca articolele vestimentare si cele de incaltaminte precum si multe altele sunt categorizate foarte ordonat, astfel incat este imposibil sa te trezesti cu niste jeansi de dama intre cei de barbati si invers, niste tenisi de copii printre cei de adulti.

Intrucat pe internet fiecare articol vestimentar este pus in categoria corespunzatoare, acest lucru te va salva de foarte multe ore pe care le-ai fi pierdut altfel cautand ceea ce acum poti sa faci in cateva secunde, si cu cateva clicuri. Astfel, un body chain de exemplu, il poti gasi cu un singur search.

Un alt avantaj de asta data mult mai major este cel al ofertei si a bogatiei de obiecte pe care un magazin online ti le pune la dispozitie. Dat fiind faptul ca un magazin online nu plateste nicio chirie pentru vreun centru comercial si nici nu mai exista problema spatiului, produsele pe care tu le comanzi vor veni direct din depozit, ceea ce inseamna costuri mai reduse si o ofera mult mai bogata.

La un hyper sau super-market poti gasi, sa zicem, cateva rafturi intregi de haine si de articole vestimentare, pe de cealalta parte, la un magazin online intrucat nu exista problema spatiului poti alege dintre sute de produse, pe diferite culori, modele si de diverse firme.

In plus, la un magazin de haine online nu exista problema stocului, intrucat acestea, cum am precizat si mai sus, vin direct din depozit, ceea ce inseamna ca un magazin de haine online va avea aproape intotdeauna in stoc mai toate marimile, culori si foarte multe articole puse la vanzare.

Un alt avantaj este cel al preturilor, care vine o data cu lichidarea de stoc. Desi toate magazinele, si cele online dar si cele fizice, ofera lichidari de stoc intrucat au nevoie sa vanda produsele vechi pentru a face loc celor noi, un magazin online are un avantaj considerabil fata de unul real, si anume cel al faptului ca poate sa ofere reduceri substantiale, intrucat indiferent cat de mic ar fi profitul, costul de intretinere al unui site nu va fi niciodata mai mare decat costul intretinerii si inchirierii unui spatiu comercial, fie el cat de mic.

Acest lucru se traduce in reduceri mult mai mari pentru magazinele online, ceea ce inseamna ca voi, cumparatorii, puteti sa va bucurati de toate produsele de care doriti la preturi foarte accesibile.

0 Shares
You May Also Like